​19-årig mand varetægtsfængslet for skyderi i Albertslund

En 19-årig mand er her til middag blevet varetægtsfængslet til 18. april for medvirken til drabsforsøg i forbindelse med et skyderi i krydset Roskildevej/Albertslundvej tirsdag den 3. april.

Samtidig er fire mænd i nat blevet anholdt, da de agerede truende over for en civil politibil, som de antog tilhørte rivaliserende kriminelle. De fire mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør netop nu.

– Det er vores vurdering, at de fire mænd agerede vagtvirksomhed. Det vil vi naturligvis ikke acceptere og det bliver der slået hårdt ned på. Det samme gælder, hvis vi møder personer fra det kriminelle miljø iført skudsikker vest. Vi er på gaden døgnet rundt for at bringe dette til ophør og genoprette trygheden i området, siger politiinspektør Mikael Wern.

Intensiv patruljering

Hen over weekenden har Københavns Vestegns Politi patruljeret intensivt i det berørte område i Albertslund. Den intensive patruljering vil fortsætte så længe det vurderes nødvendigt, og visitationszonen er indtil videre opretholdt frem til 1. maj.

Det er fortsat Københavns Vestegns Politis vurdering, at den seneste uges skyderier i Albertslund, grundes i en konflikt i det lokale kriminelle miljø om hash-markedet.