10 indvandrere overfaldt 14-årig dreng og stak ham med kniv – nu er der nyt i sagen

Foto: Rigspolitiet

I fredags delte Nordsjællands Politi en efterlysning af ti unge mænd, der muligvis var relevante for efterforskningen af et overfald begået i Dyrehaven nær Bakken for en måneds tid siden, hvor en 14-årig dreng blev stukket to gange med en kniv. Af  billederne og politiets beskrivelser fremgik det, at de efterlyste havde har indvandrerbaggrund.

Politiet har efterfølgende modtaget omtrent 100 tip, hvoraf flere borgere uafhængigt af hinanden bringer de samme navne i spil. Nordsjællands Politi er derfor relativt overbeviste om, at de nu kender identiteten på flere af de efterlyste personer. Af den grund har politikredsen valgt at af-publicere billederne og sætte efterlysningen på pause.

– Vores næste skridt i efterforskningen er at få de interessante personer ind til afhøring, så de kan give os deres version af, hvad de eventuelt måtte vide om episoden. Forhåbentlig fører det os tættere på gerningsmanden bag knivstikkeriet, fortæller politikommissær Søren Christensen fra Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi lovede allerede kort efter knivstikkeriet, at de ville offentliggøre overvågningsbilleder fra området, hvis ikke de involverede parter selv henvendte sig til politiet og fortalte, hvad de vidste. Da det løfte ikke havde den ønskede effekt, blev billederne delt med offentligheden, og det førte altså til et hav af henvendelser.

– Jeg vil gerne sige tak til alle, som har hjulpet med at sprede efterlysningen, hvilket resulterede i omtrent 100 tip. De mange henvendelser har naturligvis givet os en masse arbejde, men det er vi kun glade for. Det føles godt at vide, at vi kan række hånden ud og bede borgerne om hjælp, slutter Søren Christensen.

Kommentarer