14-årig dreng tæsket af fire indvandrere

Natten til søndag anmeldte faren til en 14-årig dreng fra Haslev, at drengen ca. kl. 22.20 var ankommet til Køge station sammen med to kammerater. De gik via Ivar Huitfeldsvej, hvor to unge mænd, A og B, havde passet drengene op.

Den 14-årige var her blevet frarøvet sin mærkevare taske, hue og mobiltelefon. Den ene gerningsmand, A, havde slået den 14-årige i ansigtet. De to mænd gik fra stedet, men kom tilbage kort efter sammen med yderligere fem yngre mænd. Den 14-årige blev nu truet til at aflevere sit bælte. Han så at den ene af mændene havde noget, der lignede en kniv i hånden. Gruppen overfaldt nu den 14-årige med slag og spark og tog hans jakke.

Mens overfaldet stod på, kom en bil forbi og føreren anråbte gruppen, hvilket fik dem til at standse. Det lykkedes den 14-årige at løbe over til bilen, hvor han satte sig ind og kørte fra stedet. Den 14-årige blev kørt til Køge Sygehus, hvor han blev undersøgt efter overfaldet. Han kontaktede sin far, som anmeldte sagen til politiet. Den 14-årig var forslået, men havde ikke pådraget sig alvorlige skader. Politiet afhørte efterfølgende den 14-årige på sygehuset, mens hans far var til stede.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 18-19 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørk læderjakke med indvendigt hvidt for og nedrullet krave.

LÆS OGSÅ:  Udlændinge røvede 15 supermarkeder – nu skal to af dem udvises

B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 17-19 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkegrøn regnjakke. Bevæbning: Sort håndtag med knap, som formodes at være springkniv.

C: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20 år, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Talte: Dansk med accent, Medbragte: Gucci bæltetaske.
D-G: Mænd, Ikke etnisk dansker af udseende, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent

Politiet efterforsker nu sagen, for at finde frem til gruppen af mistænkte, som overfaldt den 14-årige. Vidner som har set overfaldet, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen skal kontakte politiet på tlf. 114.