14-årig dreng tæsket under røveri

Røveri mod person opklaret – Karlslunde Parkvej, Karlslunde – Greve

Kl. 14.38 i går modtog politiet en anmeldelse om, at en 14-årig dreng fra Karlslunde netop var blevet overfaldet og frarøvet noget tøj samt nogle covers til mobiltelefoner.

Politiet kørte med flere patruljer til området, hvor en forslået dreng med hævelser i ansigtet blev truffet sammen med nogle vidner. Politiet fik hurtigt klarlagt, at den 14-årige havde haft de frarøvede effekter til salg og havde aftalt at mødes med en mulig køber ved stationscentret.

De var gået op parkeringsdækket, så køberen kunne prøve tøjet uden at vække opsigt. Pludselig dukkede to maskerede unge op og overfaldt den 14-årige med slag, så han faldt omkuld. Et vidne, der havde været til stede, flygtede og alarmerede politiet, samtidig med at køberen sammen med de to maskerede flygtede fra stedet med de røvede effekter.

Efterforskningen førte hurtigt politiet på sporet af den interesserede køber, som blev opsøgt på hans bopæl i Karlslunde. Der var tale om en 15-årig dreng, som i overværelse af sine forældre og en repræsentant fra de sociale myndigheder blev sigtet for og afhørt til en sag om røveri. Ved en ransagning af hans bopæl fandt politiet ikke de røvede effekter. Efterforskningen førte politiet videre til en af de maskerede unge, som viste sig at være en 14-årig dreng fra Greve.

LÆS OGSÅ:  Slog offer i hovedet og jagtede ham med baseballbat – her er straffen

Også hans forældre var til stede ved politiets ankomst. De sociale myndigheder blev også tilkaldt til hans bopæl, hvor politiet afhørte ham om røveriet. Han kunne ikke sigtes for noget, da han er under den kriminelle lavalder på 15 år. Heller ikke på hans bopæl fandt politiet de røvede effekter, men politiet havde i den fortsatte efterforskning fået identificeret en tredje mistænkt. En 15-årig dreng fra Greve blev derfor kontaktet på sin bopæl, hvor forældrene også var til stede.

Ved en ransagning af hans bopæl fandt politiet de røvede effekter, som efterfølgende blev genudleveret til offeret. Også den 15-årig blev sigtet for røveri og afhørt til sagen. Alle tre personer kan forvente at høre nærmere fra både politiet og de sociale myndigheder i anledning af røverisagen.