14-årig pige frihedsberøvet og seksuelt krænket – nu er der nyt

pige offer teen
Arkivbillede.

Østre Landsret har lørdag bestemt, at to af de tre mænd, der er sigtet for at have frihedsberøvet og seksuelt krænket en 14-årig pige i Store Heddinge i søndags, skal varetægtsfængsles. Midt- og Vestsjællands Politi har allerede igen frihedsberøvet de to mænd, som søndag vil blive fremstillet i retten i Roskilde med henblik på fastsættelse af fristen for varetægtsfængslingens længde.

Østre Landsret har lørdag formiddag bestemt, at to mænd på 21 og 22 år fra Køge kommune skal varetægtsfængsles i en sag, hvor de er sigtet for frihedsberøvelse og seksuel krænkelse af en 14-årig pige i Store Heddinge søndag aften.

Midt- og Vestsjællands Politi har allerede igen frihedsberøvet de to mænd i løbet af lørdag eftermiddag, idet den 21-årige blev anholdt på sin bopæl, mens den 22-årige meldte sig selv til politiet.

Begge har tidligere været anholdt i samme sag sammen med en 24-årig mand fra Køge kommune. Alle tre mistænkte blev i onsdags fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde, som bestemte, at de alle skulle løslades. Den 22-årige var dog allerede blevet anholdt i mandags, hvor han i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde fik sin anholdelse opretholdt i op til 72 timer, mens politiet ledte efter de to øvrige mistænkte i sagen.

Anklagemyndigheden kærede byrettens kendelse om løsladelsen, hvorfor Østre Landsretten skulle vurdere, om der måtte være grundlag for varetægtsfængsling i sagen.

Den tredje og 24-årige mistænkte skal ifølge landsrettens kendelse ikke varetægtsfængsles og er således på fri fod under politiets efterforskning af sagen.

LÆS OGSÅ:  10-årige piger seksuelt krænket. Der er flere tilfælde

Retten i Roskilde skal søndag i et retsmøde kun tage stilling til længden af varetægtsfængslingen i sagen.

Også Østre Landsret har behandlet sagen for lukkede døre, hvorfor politiet ikke kan oplyse yderligere om den.