15-årig dreng overfaldet af “en gruppe unge”

Teenager overfaldet – Nygade, Holbæk

I lørdags rykkede politiet talstærk ud i anledning af en anmeldelse om et overfald på en teenager. Politiet fik kontakt til en 15-årig ung mand fra Mørkøv, som i Nygade ved tunnelen under jernbanen var blevet slået i ansigtet og på kroppen af en gruppe unge.

Han var netop gået fra stationen mod Nygade, da han pludselig blev overfaldet af flere, delvist maskerede unge, der overfaldt og slog ham. En bekendt fik slået alarm via 112, samtidig med at de søgte tilflugt i en nærliggende forretning. Politiet traf i området en større flok unge, som politiet registrerede i et forsøg på at finde ud af, om de havde en rolle i overfaldet.

Den 15-årige blev bragt på skadestuen til undersøgelse og registrering af de mindre skader, han havde pådraget sig. Politiet forsøger nu at få identificeret overfaldsmændene ud fra bl.a. eventuel overvågning i området.

Lokalpolitiet i Holbæk hører også gerne fra personer, der måtte have set overfaldet, idet offeret har oplyst, at der var mange personer til stede i Nygade, da overfaldet skete. Politiet har ikke oplyst signalement på gerningsmændene.

 

Kommentarer