150.000 kunder på syv dage: Fortrøstningsfuld centerdirektør glæder sig over genåbning

En uge efter genåbningen af de danske storcentre ser Rødovre Centrums adm. direktør, Jesper Andreasen, ind i en forsommer, der varsler positive tendenser for Danmarks ældste og eneste familieejede shopping center. I løbet af de første syv dage efter genåbningen har flere end 150.000 kunder benyttet sig af, at det igen er muligt at nyde en kop kaffe mod fremvisning af Corona-pas eller besøge en eller flere af de 160 butikker, som centret huser.

Adm. direktør for Rødovre Centrum, Jesper Andreasen glæder sig over de fine besøgstal efter den første uges genåbning. Fotokredit: Thomas Skyum

124 dage. Så længe har de danske shopping centre været tvangslukkede under den seneste nedlukning. Siden den 17. december 2020 har også Rødovre Centrums mange butikker været lukkede – kun med undtagelse af dagligvarebutikkerne.

Men onsdag den 21. april kunne Jesper Andreasen, adm. direktør for Rødovre Centrum, se frem til at møde ind til en arbejdsplads, der igen havde mulighed for at invitere de mange kunder indenfor. Den overdådige udstilling ”Guld og Magi”, som afvikles i samarbejde med Nationalmuseet og ARKEN, stod klar til at imponere, og de første syv dages besøgstal varsler en lovende forsommer.

Adm. direktør for Rødovre Centrum, Jesper Andreasen, er yderst tilfreds med den første uges besøgstal efter genåbningen:

– På syv dage har vi haft flere end 150.000 kunder på besøg i Rødovre Centrum. Det er langt over vores forventning, og jeg er fuld fortrøstningsfuld for forsommeren. Vi har åbnet centret med et fantastisk samarbejde mellem kunst, kultur og erhverv, der kommer til udtryk i vores ”Guld og Magi”-udstilling, som afvikles i samarbejde med Nationalmuseet og ARKEN.

At tilbyde udsmykning, udstilling og en bred pallette af muligheder for en varieret shopping-oplevelse, giver kunderne en tredimensionel oplevelse, som internethandlen ikke kan tilbyde:

LÆS OGSÅ:  VIDEO: VOLDELIG BORTFØRSEL– Hvem er disse udlændinge?

– Det er jo netop dét, vi er rigtig gode til sammenlignet med online shopping. Vi kan tilbyde vores kunder en unik oplevelse, når de besøger os. Og besøgstallet tyder på, at det trænger mange til efter en lang hård nedlukning – at kunne drømme sig ind i et univers med guld, glimmer og et helt magisk forår, pointerer den smilende centerdirektør.

Rødovre Centrum kunne den 1. april fejre 55-års fødselsdag. Guld og Magi udstillingen er tilrettelagt i samarbejde med Nationalmuseet og ARKEN, og kan ses frem til den 6. juni 2021.