16-årig dreng overfaldet af udlænding

Køge: Kl. 2250 anmeldte moren til en 16-årig dreng, at han kort forinden var blevet udsat for vold. Sønnen havde været på vej hjem ad stien ved mindestenen, da en gruppe på 6-7 drenge, som kom kørende på 3 knallerter overfaldt den 16-årige.

Han blev slået af sparket af flere fra gruppen. De var alle maskeret med halsedisser i grøn eller blå. Nogen af dem havde dødninghoveder på halsedisserne. Forurettede slog en enkelt gang fra sig, hvor han ramte den ene dreng, så hans maskering gled ned, og den forurettede kunne se hans ansigt. På nuværende tidspunkt ingen oplysninger om motivet til overfaldet.

Gerningsmanden der viste sit ansigt beskrives som:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 17-20 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: Sort hættetrøje, sorte cowboybukser/jokkingbukser, sorte Nike air force sko, halsedisse med dødningehoveder på.

Poltiet efterforsker sagen og søger vidner til overfaldet. Borgere der har set noget i forbindelse med episoden, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.