16-årig pige forsøgt tvangsgift – fik hældt varm olie ud over sig

16-årige Maarib Al Hishmawi. (Bexar County Sheriff's Office)

Man hører ofte, at der kun er minimale problemer med muslimers integration i det amerikanske samfund, samt at de ikke døjer med de samme udfordringer med parallelsamfund, sharia og knægtelse af basale frihedsrettigheder, som vi gør i Europa.

Derfor må denne sørgelige historie fra Texas komme bag på en del af dem, der bruger USA om eksempel på, at integration er vejen frem.

Den 16-årige gymnasieelev Maarib Al Hishmawi fra Texas, måtte flygte fra sine sine forældre, der havde forsøgt at “overbevise” deres unge datter om det arrangerede ægteskabs lyksageligheder.

Pigen nægtede imidlertid at gifte sig med den af forældrene valgte ægtefælle, hvilket resulterede i, at hendes mor og far gennem en længere periode tæskede hende med et kosteskaft.

Desuden har de angiveligt flere gange hældte varm madolie ud over hende, samt i mindst ét tilfælde kvalt hende indtil hun var tæt på at miste bevidstheden.

Det skriver Fox News.

Nu er den unge pige i sikkerhed på et kvindehjem, hendes søskende er i myndighedernes varetægt og forældrene arresterede.

Prisen – eller medgiften – for den unge pige var på 20.000 $