17-årig dreng overfaldet af to indvandrere med kniv

Røveri mod person – Skolevej, Køge

Kl. 20.07 i går anmeldte forældre til en 17-årig ung mand fra Køge, at sønnen var blevet udsat for et røverilignende forhold på Skolevej ved en gangbro. Den 17-årige befandt sig på gangbroen mellem Ølsemaglevej og Ølsemagle Kirkevej, da han blev antastet af to unge mænd. Den ene truede ham med en kniv til at udlevere de værdier, som han havde. Offeret udleverede et mindre kontant beløb, hvorefter de to røvere løb i retning mod Ølsemagle Kirkevej.

De to mistænkte blev beskrevet som:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 18-19 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Yderligere kendetegn: Sort fuldskæg., Talte: Dansk med accent, Iført: Sort jakke af mærker Northface, Sorte joggingbukser, sorte handsker, Bevæbning: Kniv med sort skæfte; og B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 18-19 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Mørkt tøj. Politiet sendte flere patruljer til området for at lede efter de to mistænke, som dog ikke blev fundet.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket de to unge mænd på flugt i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i området.