17-årig dreng ramt af skud

En 17-årig mand er blevet ramt af skud i området ved Karlemosevej, Køge, tirsdag aften kl. ca. 2240. Han meldes uden for livsfare.

Midt- og Vestsjællands Politi fik tirsdag aften kl. 22.40 anmeldelse om et muligt skyderi i området ved Karlemosevej, Køge. Samtidig fik politiet oplysninger om, at en såret person havde henvendt sig på en skadestue, idet han var ramt af skud.

Politiet kørte til området og foretog afspærringer af Karlemosevej – Stensbjergvej – dele af Lykkebækparken og Stensbjerg Huse for at foretage tekniske undersøgelser.

I området fandt politiet afskudte patronhylstre, som er sikret til nærmere teknisk undersøgelse.

Offeret er en 17-årig mand fra Greve, som er under intensiv lægebehandling. Han meldes uden for livsfare og har ikke kunnet bidrage med oplysninger i sagen.

Sagen behandles af politiet som et drabsforsøg, hvor politiet i øjeblikket efterforsker bredt for at finde frem til mistænkte samt et muligt motiv.

Politiet vil derfor gerne i kontakt med personer, der har bemærket usædvanlig aktivitet eller adfærd hos personer og køretøjer i området ved Karlemosevej og Ølby S-station i tiden op til anmeldelsen kl. 22.40 tirsdag aften.

Oplysninger i sagen gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Mobilpolitistation ved Ølbycentret

Den mobile politistation vil i dag onsdag fra kl. 10.00 blive opstillet ved Ølbycentret, således at borgerne i området kan tale med politiet om f.eks. tryghed og andre emner, der er relevante for borgerne. Personalet ved den mobile politistation modtager også meget gerne oplysninger i relation til drabsforsøget tirsdag aften i området.

LÆS OGSÅ:  Hvem er denne røver?