17-årig ramt af skude – nu er der nyt

Foto: Rigspolitiet

Status i efterforskningen – Mand ramt af skud – Karlemosevej, Køge

Midt- og Vestsjællands Politi er fortsat i gang med efterforskningen i sagen, hvor en 17-årig mand fra Greve tirsdag aften kl. ca. 22.40 blev ramt af skud på Karlemosevej, Køge. Adskillige personer er i løbet af tirsdag nat og onsdagen blevet afhørt i sagen, ligesom politiet har fået 5-6 henvendelser fra borgere med oplysninger og tip, som politiet nu bruger i den videre efterforskning. Politiet har indtil videre ikke sigtet nogen i sagen.
Offeret er fortsat indlagt på et sygehus til intensiv behandling. Han meldes stadig i stabil tilstand og uden for livsfare.
Den mobile politistation var onsdag i tidsrummet kl. 1000-1900 opstillet ved Ølbycentret, hvor mange borgere henvendte sig til politiet. Derfor vil politiet igen i dag torsdag opstille den mobile politistation ved Ølbycentret frem til kl. 1900, så borgerne kan få sig en snak med politiet om emner, der bekymrer dem, ligesom politiet også gerne ville modtage oplysninger og tip i anledning af drabsforsøget tirsdag aften. Oplysninger og tip i sagen kan gives til politiet enten via tlf. 114 eller via tip-funktionen på politiets hjemmeside.
Generelt vil politiet i den kommende tid også være markant mere synligt til stede i området og i Køge by med både tryghedsskabende og præventive patruljer.

Kommentarer