18-årig forsøgt voldtaget af teenager i sit soveværelse – Nu er der nyt i sagen 

Torsdag kl. 16.43 blev en 17-årig ung mand fra Køge anholdt som mistænkt for forsøg på voldtægt af en 18-årig kvinde i den sydøstlige del af Roskilde.

Politiet modtog natten til tirsdag kl. 03.17 en anmeldelse fra kvinden om, at hun kort forinden blev vækket ved, at en ung mand stod i soveværelset med en kniv i hånden og forsøgte at true sig til at have sex med hende. Den forurettede kvinde skreg op, hvilket skræmte gerningsmanden, som flygtede fra stedet. Politiet afhørte kvinden, som kom med en god beskrivelse af den unge mand. Undersøgelsen af sagen viste, at den mistænkte havde skaffet sig adgang til den 18-åriges hus, da han havde fundet en ekstranøgle til huset.
Efterforskningen af sagen førte politiet frem til, at en mand med samme signalement, havde været ved en kiosk på Roskilde Station kort før gerningstidspunktet. Patruljen fik sikret overvågningen fra kiosken. Onsdag eftermiddag ringede personalet fra kiosken og oplyste, at den beskrevne unge mand, netop havde været inde i kiosken igen.

Det lykkedes den kvikke kioskmedarbejder at få den mistænkte til at komme tilbage til kiosken, hvor politiet kort efter anholdt den 17-årige, der blev sigtet for forsøg på voldtægt. Han blev afhørt på politistationen under overværelse af de sociale myndigheder, og den unge mands værge blev orienteret om sagen.

Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med begæring om varetægtsfængsling senere i dag.

Kommentarer