18-årig kvinde dræbt i højresvingsulykke

En 18-årig kvinde fra Odense mistede til morgen kl. 0940 livet i en højresvingsulykke i det sydøstlige Odense, da hun blev ramt af en lastbil. Straks ved anmeldelsen stod det klart, at der var tale om et alvorligt færdselsuheld.

Politiets undersøgelser og afhøringer har indtil videre godtgjort, at lastbilen kom kørende ad Svendborgvej, hvor den i krydset ved Drejebænken holdt for rødt lys med henblik på at svinge til højre.

Den 18-årige kvindelige cyklist holdt til højre for lastbilen. Begge satte i gang ved grønt lys, hvor cyklisten kørte ligeud og lastbilen svingende til højre. Cyklisten blev dræbt på stedet.

Undersøgelser af lyskrydset har vist, at uheldet ikke burde kunne ske, idet der er rødt for cyklister, mens der er grønt for biler – og omvendt.

LÆS OGSÅ:  Nu igen! Knivstikkeri og skyderi i Vollsmose

Det er p.t. ikke lykkedes at finde vidner, der med sikkerhed har kunnet fortælle, hvem der i uheldsøjeblikket har haft grønt lys.

I den anledning efterlyser Fyns Politi vidner, der har oplysninger omkring lysregulringen på uheldstidspunktet.

Lastbilchaufføren, der er ukrainer, er p.t. anholdt og befinder sig på politigården i Odense, hvor han skal afhøres med tolk. Der er ikke mistanke om, at  chaufføren er påvirket af alkohol eller andet. Det vil i løbet af dagen blive afklaret, om chaufføren skal fremstilles i grundlovsforhør.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb