18-årig overfaldet af to indvandrere

Ung hashkøber overfaldet – Munkekærgård, Køge

Kl.22.34 anmeldte en 18-årig mand fra Solrød Strand, at han netop var blevet overfaldet og truet med kniv på et stisystem tæt ved Køge Nord station. Den 18-årige havde via Snapchat aftalt med en ukendt person, at de skulle mødes, da den 18-årige ville købe hash. De aftalte at mødes ved en bro bag Køge Nord station. Da den 18-årige kom frem til stedet var der to mænd.

Den ene mand trak en kniv og truede den 18-årige til at udlevere sine værdier. Gerningsmændene tog 1200 kr., som den 18-årige havde i sin taske, samt hans personlige kort. Den 18-årige blev herefter slået i baghovedet, og fik besked på at løbe fra stedet. Den 18-årige bemærkede at de to mænd løb fra stedet i østlig retning via stisystemet. Politiet kørte talstærkt til stedet, for at søge efter de to flygtende mænd. Hundepatruljer søgte i området, men fandt ikke frem til mændene. Politiet kørte den 18-årige mand på skadestuen til undersøgelse, men han var ikke kommet alvorligt til skade.

Gerningsmændene beskrives som:
A: Mand, alm. bygning. Iført sort joggingtøj, hættetrøje og maskering for ansigtet. Han talte med mellemøstlig accent.
B: Mand, kraftig af bygning. Iført sort joggingtøj og jakke. Talte med mellemøstlig accent.

Politiet efterforsker nu sagen om røveri mod den 18-årige mand. Vidner som har se de to beskrevne mænd på stisystemet bag Køge Nord station omkring gerningstidspunktet, eller som i øvrigt kan komme med oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)