Site icon 24NYT

19-årig mand sparkede kvinde og truede med kniv

Fremstilling i Retten i Aarhus

En 19-årig mand fra Hasselager fremstilles i dag kl. 10.30 for Retten i Aarhus. Han er sigtet for røveri begået den 13. december i Højbjerg, og for vold og trusler på livet begået den 14. december i Hovedgård.

Den 13. december kl. 09.57 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en borger havde overrasket en indbrudstyv på Hørhavevej i Højbjerg. Vedkommende havde bemærket en person i naboens have, var gået derover og konstaterede, at en rude var knust, og at hoveddøren stod åben. Den opmærksomme nabo gik derefter ind i huset, hvor han mødte indbrudstyven, der sagde, at han havde en kniv og skyldte penge. Da indbrudstyven løb fra stedet ud i en bil, lykkedes det naboen at at tage billeder af både gerningsmand og flugtbil. På den baggrund lykkedes det Østjyllands Politi at finde frem til den 19-årige, da han tidligere havde været i kontakt med politiet kørende i samme bil.

Den 19-årige er desuden sigtet for vold begået på Vestergade i Hovedgård den 14. december kl. 08.18. Her er han mistænkt for at have sparket en kvinde. I forbindelse med overfaldet havde gerningsmanden truet et vidne verbalt og hugget ud efter vidnet med en kniv. Det er den 19-årige også sigtet for.

Exit mobile version
Click to listen highlighted text!