19-årig overfladet af tre mænd – anholdt med kniv

NÆSTVED: 19-årig overfaldet på banegården

En 19-årig mand fra Lolland blev mandag klokken 15.33 overfaldet, da han stod af toget på banegården i Næstved. Det var øjensynlig en gammel strid. der resulterede i, at tre mænd løb efter den 19-årige, som blev tacklet og slået og sparket på Banegårdspladsen. De tre overfaldsmænd forsvandt fra gerningsstedet ad gangbroen over skinnerne, og en politipatrulje fik øje på tre mænd, der passede på beskrivelsen af gerningsmændene.

De gik på Ellebækvej, og her blev de tre anholdt klokken 15.58. Det var en 19-årig mand fra Nakskov, en 18-årig fra Sønderborg og en 15-årig fra Haderslev. Den 19-årige kaldte politifolkene for pansersvin og blev derfor sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, mens den 18-årige havde en låsbar foldekniv og blev sigtet for overtrædelse af knivloven. Den 15-årige havde en kniv med et blad på ni cm og en bushammer, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af både våbenloven og knivloven. De blev alle tre sigtet for vold og taget med til afhøring på politistationen.

De to blev løsladt igen først på aftenen, og de sociale myndigheder blev underrettet om den 15-åriges meritter. Den 19-årige var efterlyst til fremstilling til Forsvarets Dag, så han er fortsat anholdt og bliver overgivet til Forsvaret tirsdag.