19-årig stukket ihjel

Den 19-årige mand er død som følge af knivstik. Sydøstjyllands Politi efterforsker intensivt.

Sydøstjyllands Politi modtog i nat ca. kl. 01.00 et opkald om fundet af en livløs mand i en passage i området mellem Nørre Torv, Kalkbrænderivej og parkeringshuset Trondur. Det var den 19 årige, der lå i passagen og selv om der blev ydet førstehjælp, afgik han ved døden på stedet som følge af nogle knivstik.

Sydøstjyllands Politi iværksatte straks omfattende efterforskning. Området omkring drabsstedet blev afspærret og efterforskere, teknikkere, hunde m.v. har hele natten indsamlet spor og dokumenteret gerningsstedet. En retsmediciner har ligeledes været på gerningsstedet som led i de retslægelige undersøgelser til brug for efterforskningen.

Sydøstjyllands Politi fortsætter den intensive efterforskning med henblik på at klarlægge hændelsesforløbet, der førte til at den 19-årige mand afgik ved døden, herunder motivet m.v. Det er tidligt i efterforskningen og der er endnu ikke foretaget anholdelser af mistænkt eller mistænkte gerningsmænd.

De pårørende til den 19-årige er underrettet.

Af hensyn til den efterforskning der aktuelt er i gang, kan Sydøstjyllands Politi ikke endnu dele yderligere oplysninger med offentligheden. Det er dog politiets opfattelse, at der ikke er grund til at den almindelige borger i Vejle skal være utryg som følge af hændelsen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)