20-årig anholdt for skyderi

Syd- og Sønderjyllands Politi har i nat klokken 01.43 anholdt en 20-årig mand. Det skete ved en anholdelsesaktion på en adresse på Stengårdsvej i den østlige del af Esbjerg.

Den 20-årige er mistænkt for at have været involveret i det skyderi, der fredag aften fandt sted i en frisørsalon på hjørnet af Stormgade og Ingemanns Alle i Esbjerg.

Syd- og Sønderjyllands Politi anser skyderiet for at være en del af den konflikt, der i øjeblikket er mellem to kriminelle grupperinger i Esbjerg. De to kaldes henholdsvis Stengårdsvej grupperingen og Kvaglund grupperingen.

Den anholdte vil senere lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Esbjerg. Tidspunktet for grundlovsforhøret er endnu ikke fastlagt. Det forventes, at anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre ved retsmødet. Derfor kan politiet ikke i øjeblikket oplyse om flere detaljer i sagen.

-Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker forsat intensivt i sagen, ligesom der også fortsat vil være øget patruljering i byen. Det siger linjechef for efterforskningen, politiinspektør Claus Nørgaard.

  .................  
DEL ARTIKLEN MED ET ENELKT KLIK:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
   

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Advertisements

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb