20-årig forsøgt voldtaget af tre mænd: Sådan ser de ud

Lørdag eftermiddag, d. 9. oktober 2021, modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om voldtægt, der var sket tidligere lørdag, nemlig omkring kl. 02.45 på Torvet, Adelgade i Hobro. Har du set noget i tidsrummet, så ring til politiet 114.

 

Sådan lyder opfordringen fra lederen af efterforskningen, politikommissær Mikkel Brügmann.

Efterforskningslederen oplyser, at offeret – en 20-årig kvinde – netop havde forladt et værtshus, da han blev anråbt af tre mænd, der holdt hende tilbage og derpå tog tøjet af hende. Da der imidlertid kom andre personer gående på Torvet, lykkedes det for kvinden at løbe fra stedet. Gerningsstedet er nærmere omkring det sandområde, der er placeret uden for bibliotekets hovedindgang. I øjeblikket er det uklart, hvorvidt der er tale om fuldbyrdet voldtægt eller et forsøg, der blev afbrudt.

”De nærmere omstændigheder skal vores efterforskning afdække. Men vi ser med stor alvor på sådan en anmeldelse, og der blev straks iværksat en massiv efterforskning. Derfor søger vi efter personer, der har oplysninger til sagen. Gerningsstedet er jo centralt placeret i byen, så  det er vores opfattelse, at der må have været festgæster og  andre, der har været i området, og som måske har set noget. De skal straks ringe til os på 114,” opfordrer politikommissær Mikkel Brügmann.

Gerningsmændene var alle mænd mellem 18 og 30 år, og deres signalement er:
• Person A. Lys  hudfarve, skægstubbe. Iført sort dunjakke.
• Person B. Mørk hudfarve. Iført sort dunjakke
• Person C. Mørk. Skæg. Sort dunjakke.

LÆS OGSÅ:  17-årig pige voldtaget

Mikkel Brügmann understreger, at politiet efterforsker sagen selvstændigt, og at der ikke er noget, som tyder på, at den har relation til den anmeldelse om voldtægt, der fandt sted på Mariagervej i Hobro d. 26. september 2021.

Ring til politiet på 114 med informationer i sagen.