20-årig mand skudt – politiet søger vidner

Københavns Vestegns Politi søger vidner efter at en 20-årig mand i går aftes blev skudt ned i Morelhaven i Taastrup.

Klokken 21.59 modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om skyderi ud for Morelhaven 1 i Taastrup. På stedet kunne politiet konstatere, at en 20-årig mand var blevet ramt af flere skud, og at der var blevet skudt adskillige gange på stedet. Det 20-årige skudoffer er alvorligt såret, men hans tilstand beskrives som stabil.

”Umiddelbart ligner det et opgør i det kriminelle miljø, men vi er på et meget indledende stadie i efterforskningen, og det er alt for tidligt at sige noget om motiverne bag,”, siger politikommissær Henrik Hougaard.

 

Mulig flugtbil brændt af i Fløng

Kort efter skudepisoden modtog politiet anmeldelse om en brændende bil på Soderupvej i Fløng – ca. 10 km fra Morelhaven og politiet vurderer, at det er sandsynligt at bilen er gerningsmændenes flugtkøretøj. I forbindelse med bilbranden i Fløng har vidner set en lille lys og en større mørk bil køre fra stedet.

Kontakt politiet, hvis du har info

I forbindelse med skyderiet har vidner beskrevet to maskerede mænd som de mulig gerningsmænd. Inden skyderiet sad de i en mørk bil på parkeringspladsen foran Morelhaven 1, hvor de angiveligt ventede på nogen. Københavns Vestegns Politi hører meget gerne fra vidner, der har set de mulige gerningsmænd eller øvrigt mistænkeligt op til skyderiet. Politiet søger også vidner, der har set noget i forbindelse med, at det mulige flugtkøretøj blev brændt af i Fløng.

Tryghedstiltag i området

Efter skyderiet har Københavns Vestegns Politi igangsat en række tiltag i kvarteret for at genetablere trygheden  – blandt andet er den mobile politistation i området hele torsdag, hvor borgere kan henvende sig, hvis de har informationer om aftenens skyderi eller blot har brug for at tale med politiet.

Kommentarer