23-årig mand efterlyses i sag om frihedsberøvelse og afpresning

Østjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at komme i kontakt med en 23-årig mand, der er mistænkt for at have medvirket til frihedsberøvelse og afpresning af en 18-årig ung mand. Fem personer sidder i forvejen varetægtsfængslet i sagen.

En 18-årig ung mand blev i sidste uge udsat for afpresning, frihedsberøvelse og vold, da han mod sin vilje blev tilbageholdt på en adresse i ca. et døgn i det sydøstlige Randers.

 

I forbindelse med politiets efterforskning af sagen efterlyser Østjyllands Politi nu den 23-årige Thor Lyderik Tabor med navn og billede, da han er mistænkt for at have medvirket til at begå de kriminelle handlinger.

 

Thor Lyderik Tabor

Thor Lyderik Tabor beskrives som værende 189 cm høj og spinkel af bygning. Han er lys i huden og har kort til mellemlangt hår.

 

Befinder sig sandsynligvis i København

Det er politiets umiddelbare formodning, at den 23-årige mand befinder sig på Sjælland, nærmere bestemt i København. Han kan dog potentielt også befinde sig i andre landsdele.

 

Hvis man har viden om, hvor han befinder sig, eller hvis man ser ham et sted, bedes man kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114 og ikke selv tage kontakt til ham.

 

De fem øvrige personer, som i forvejen sidder varetægtsfængslet i sagen, er henholdsvis en 36-årig mand, en 48-årig kvinde, en 24-årig mand, en 18-årig mand og en 18-årig kvinde. De er alle sigtet for i forening at have udsat den 18-årige forurettede i sagen for afpresning, kidnapning og vold.

LÆS OGSÅ:  Afpresset efter nøgenbilleder

 

Østjyllands Politi takker på forhånd for hjælpen og har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen af hensyn til den kommende efterforskning.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)