24-årig mand dræbt i færdselsuheld – 26-årig sigtet

Alvorligt færdselsuheld i går eftermiddags i krydset Vorregårds Allé/Vejlby Ringvej i Aarhus N.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at en 21-årig kvindelig bilist kom kørende ad Vejlby Ringvej i nordøstlig retning, da hun skulle svinge til venstre ad Vorregårds Allé.

Medpassager dræbt

I forbindelse med venstresvinget kolliderede bilen med en anden bil, ført af en 26-årig mand, der kom kørende ad Vejlby Ringvej i sydvestlig retning.

I forbindelse med sammenstødet fik en 24-årig mand, der sad på bagsædet i bilen med den 21-årige kvinde bag rettet, så alvorlige skader, at han afgik ved døden. Den 21-årige kvindelige bilist blev kørt til skadestuen for smerter i mave, nakke og ryg. En 19-årig kvinde, der sad på bilens forreste passagersæde, blev ligeledes kørt til skadestuen for at blive behandlet for blandt andet brud på ribbenene.

26-årig sigtet for manddrab

Den 26-årige mand, der havde ført den anden bil, kom umiddelbart ikke til skade ved sammenstødet. Han blev anholdt og sigtet for uagtsomt manddrab. Han er blevet afhørt til sagen og er nu løsladt igen, men er fortsat sigtet. De nærmere omstændigheder ved uheldet skal nu undersøges nærmere af både politiet og en bilinspektør, hvorefter der bliver taget stilling til evt. yderligere sigtelser.