25-årig mand varetægtsfængslet efter skyderi

En 25-årig mand fra Albertslund er netop varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Glostrup efter at være udleveret af tyske myndigheder. Københavns Vestegns Politi sigter ham for at have skudt mod tre mænd i en bil i Storkens Kvarter.

Skudepisoden skete den 7. juni ca. kl. 17.30 i Storkens Kvarter i Albertslund, hvor der blev skudt adskillige gange mod en personbil med tre mænd. En 20-årig mand blev ramt i benet men meldt uden for livsfare.

Københavns Vestegns Politi rykkede talstærkt ud og den følgende efterforskning satte hurtigt en 25-årig mand i forbindelse med skudepisoden. Den 10. juni blev han anholdt af tysk politi i Hamborg, og efterfølgende varetægtsfængslet (in absentia) af Retten i Glostrup, hvorefter Københavns Vestegns Politi kunne begære ham udleveret. Tirsdag den 3. juli overdrog tysk politi ham ved grænsen til Københavns Vestegns Politi, og han blev i dag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup, hvor han blev varetægtsfængslet foreløbig til 31. juli.

-Han er sigtet for tredobbelt drabsforsøg og ulovlig våbenbesiddelse under skærpende omstændigheder, siger specialanklager Bo Bjerregaard, Københavns Vestegns Politi.

Retsmødet blev holdt for lukkede døre, og der blev afsagt kendelse om navneforbud, derfor kan politiet ikke kommentere efterforskningen yderligere på nuværende tidspunkt.

Kommentarer