28-årig udlænding efterlyses i forbindelse med drabssag

Politiet foretog sent onsdag aften anholdelse af en 36-årig mand fra Vallensbæk. Han vil torsdag blive fremstilles i et lukket retsmøde i Glostrup – sigtet for manddrab.

Et af ofrene fra det voldsomme overfald mandag aften på Korsdalsvej i Rødovre døde sent onsdag aften som følge af sine kvæstelser. Der er tale om en 33-årig britisk statsborger, som siden overfaldet har været indlagt på Rigshospitalet. Hans familie og de britiske myndigheder er underrettet.

Foruden den nu anholdte mener politiet at have identificeret mindst én person mere, der kan sættes i forbindelse med sagen.

Det drejer sig om den 28-årige Cihan Calis, som er bosiddende i Brønshøj, har tilknytning til et autoværksted beliggende ved gerningsstedet, og som Københavns Vestegns Politi efterlyser til sagen.

Han kan beskrives som: Mand, 28 år, udlænding, 182 cm høj, alm. af bygning med kortklippet sort hår.

– Foreløbig peger efterforskningen i retning af, at overfaldet kan være motiveret af uenighed mellem enkeltpersoner om lokale forhold på ejendommen, hvor overfaldet skete. Politiet vurderer således ikke at overfaldet har relation til konflikter i rocker- eller bandemiljøet. Men det må vores videre efterforskning klarlægge yderligere, siger efterforskningsleder Ole Nielsen.

Efterforskningen tyder også på, at der var mindst fem personer involveret i overfaldet – de søges aktuelt.

– Har nogen set eller hørt noget før, under eller efter overfaldet på Korsdalsvej mandag aften kl. 17:35, eller iøvrigt har en viden om det, så kontakt os gerne, siger Ole Nielsen.

LÆS OGSÅ:  Fire arabere tæsker tilfældig bilist

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 4386 1448.