280 meter ekstra penis til danske mænd

Over 10.000 danske mænd har investeret penge i penisforlængelse, og det er samlet set blevet til 280 meters forlængelse. Foto: PR.

Over 10.000 danske mænd har investeret penge i penisforlængelse, og det er samlet set blevet til 280 meters forlængelse. Nordeuropas største sexshop, Sinful.dk, har fordoblet salget af penisforlængere på bare to år.

Mange mænd drømmer om lidt ekstra længde mellem benene. Flere nøjes dog ikke kun med at drømme om det. Gennem de seneste to årtier har over 10.000 danske mænd investeret penge i danskproducerede penisforlængere fra firmaet Jes Extender. Det svarer til otte gange højden af Rundetårn. Hos Sinful.dk, der er Danmarks og Nordeuropas største online-sexshop, er salget af penisforlængere fordoblet på bare to år.

– Langt flere mænd har fået øjnene op for penisforlængere i forhold til for bare et par år siden. Hver eneste måned får vi henvendelser fra danske mænd, der overvejer at få mere længde, og her råder vi folk til at væbne sig med tålmodighed og guider dem samtidig til at vælge den forlænger, der passer til deres behov, fortæller Rune Kjelsmark, der er Press Officer hos Sinful.dk.

Ingen bivirkninger

I Danmark er gennemsnitslængden på en penis 14,88 centimeter, og ifølge direktøren hos Jes Extender, er der en helt speciel årsag til, at virksomheden begyndte at producere penisforlængere, som mænd verden over kan benytte derhjemme.

– En penisforlængende operation kan medføre både arvæv, og at penis faktisk trækker sig sammen. Derfor har vi udviklet produkterne Extender og Male Edge, der begge holder penis udstrakt, og dermed undgås bivirkningerne, fortæller Jes Bech Müller, der er direktør hos Jes Extender og fortsætter:

– Vores produkter var oprindelig tiltænkt folk, der havde fået en penisforlængende operation. De efterfølgende tests viste imidlertid, at produkterne faktisk virker bedre på ikke opererede mænd. Derfor satte vi speed på udviklingen, og produkterne benyttes i dag også af læger og hospitaler over hele verden blandt andet for at undgå dannelse af arvæv efter penisforlængende operationer.

Den perfekte mand

Ifølge Rune Kjelsmark fra Sinful.dk er det ikke en tilfældighed, at tendensen ses netop nu.

– Flere og flere mænd bliver klar over, at muligheden for en penisforlængelse findes, og at det kan klares relativt simpelt. Vi lever i en tid, hvor vi alle gerne vil være den bedste udgave af os selv, og i takt med at mænd også begynder at gå mere op i deres udseende, så er det kun naturligt, at der også bliver kigget på andre steder af kroppen, som man gerne vil forbedre en lille smule, siger Rune Kjelsmark.

Beregningen på de 280 meters penisforlængelse tager udgangspunkt i tal fra Jes Extender. Anvendes produktet korrekt og i omkring 1.000 timer fordelt over fire til seks måneder, opnås der en gennemsnitlig vækst på 2,8   centimeter. Sammenholdt med antallet af solgte eksemplarer på det danske marked, bliver det til 280 meter ekstra penis til danske mænd.