29-årig tæsket af fire personer – slået og sparket i hovedet

Foto: Rigspolitiet.

Grov vold – Holbækvej, Knabstrup, Mørkøv – Holbæk

Kl. 1809 anmeldte bekendte til en 29-årig mand uden fast bopæl, at offeret under ophold hos den bekendte pludselige var blevet opsøgt og overfaldet af mindst fire personer.

De havde i fællesskab tildelt den 29-årige blevet flere slag og spark i ansigtet og på kroppen, ligesom han var blev ramt en bænk, som de havde kastet efter ham. Efterfølgende var personerne flygtede fra stedet i en mindre grå personbil. Offeret blev i en tilkaldt ambulance bragt til skadestuen til undersøgelse og fornøden behandling.

Politiet undersøgte gerningsstedet og ledte efter flugtbilen samt personerne i den. De blev beskrevet som to mænd 25-30 år, en mand på ca. 40 år samt en kvinde med rødligt hår.

LÆS OGSÅ:  Politiet satte fokus på uopmærksomhed i trafikken

slået. Hverken flugtbilen eller de mistænkte fandt politiet trods intensiv eftersøgning, og sagen efterforskes nu yderligere for at finde frem til gerningsmændene/-kvinden.

Kontakt gerne politiet, hvis du har informationer i sagen. Du kan også hjælpe ved at dele denne artikel med oplysningerne om gerningsmændene på Facebook.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb