3 UD AF 6 IMAMER I DANMARK: JØDERNE STOD BAG 11. SEPTEMBER – MUSLIMSK GÆSTELÆRER ER ENIG

Kassem Rachid, som er imam i Flensborg, mener, at jøderne stod bag 11. september

En af de imamer, som mener jøderne står bag, er Kassem Rachid, som til dagligt er imam i Flensborg. Han fortæller i interviewet, at det er en meget udbredt opfattelse i det muslimske miljø. Den opfattelse kunne lederen af Grimshøjmoskeen, Oussama El Saadi, bekræfte.

El Saadi tror dog ikke selv på den teori, siger han til radioen.

“De vil skyde skylden på muslimerne og islam”

Word Trade centre bliver angrebet i september 2001.

Kassem Rachid mener desuden, at det har været jødernes hensigt med angrebene, at; “.. skyde skylden på muslimerne og islam”, og at vise at; “muslimerne er et forbryderfolk og terrorister…”.

Rachid tilføjer, at han kan huske, at; “…mange jøder ikke mødte op på arbejde under 9/11 – jeg kan huske man har sagt det”.  

Imam Kassem Rachid

På et spørgsmål, som drejer sig om terrorgruppen Islamisk Stat, siger Rachid, at han mener CIA står bag terrororganisationen, og han kan i øvrigt ikke afvise, at det foregår i ledtog med Israel.

Din tro / min tro har til formål at skabe dialog og viden omkring de 3 monoteistiske religioners (jødedom, kristendom & islam – red.) baggrund og traditioner med vægt på forståelse og re­spekt for den enkeltes eget valg.

I gennemgangen af de 3 religioner vil eleverne høre, at der er umådelig meget, der er fælles, men også noget der skiller. Forskellene til trods vil eleverne erfare, at vi kan leve sammen i gensidig respekt, tillid og godt naboskab.”

En anden, som deltager i ‘Din tro min tro’, er den jødiske kvinde, Mette Bentow.

Gør mig bange og utryg

Det var Mette Bentows datter, som fejrede sin Bat Mitzva-fest i synagogen i København, da en muslimsk terrorist angreb den i februar 2015. Den jødiske vagt Dan Uzan og filminstruktøren Fin Nørgaaard, mistede livet ved dette angreb og fem betjente blev såret af skud.

24NYT har været i forbindelse med Mette Bentow, for at få hendes reaktion på Kassem Rachids beskyldninger om, at jøder står bag terrorangrebet i New York i 2001.

Mette Bentow fortæller til avisen, at hun “er rystet”, og har desuden givet tilladelse til, at vi kan offentliggøre nedenstående brev, som hun tidligere i dag har sendt til den pågældende imam.

“Må du selv om”

Kassem Rachid har svaret Mette Bentow i en mail, som 24NYT også er i besidelse af.

Svaret handler næsten udelukkende om Israel.
Dog skriver Rachid om Bentows beslutning om fremover ikke at være en del i ‘Din tro min tro’, såfremt det foregår i selskab med Rachid:
“Din beslutning at ikke være med projekt min tro din tro, må du selv om, men jeg synes ikke er den rigtig beslutning, det er en flygt af se sandheden i øjne .”

Du kan høre indslaget med bl.a. Kassem Rachid her:

Hvad tænker du om Kassem Rashids påstande om, at det var jøder, som stod bag terrorangrebene 11. september 2001, og at denne opfattelse er udbredt i muslimske miljøer? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb