31-årig tæsket ihjel

Fredag eftermiddag anholdt politiet en 25-årig mand fra Slagelse, som er mistænkt for overfaldet på en 31-årig mand fra Gundsøgmagle ved Roskilde. Den 31-årige blev efter det voldelige overfald fundet tæt ved sit hjem og døde kort efter af sine kvæstelser.

En 31-årig mand blev torsdag aften omkring kl. 22.46 fundet stærkt kvæstet tæt på sin bopæl på Stousstræde i Gundsømagle ved Roskilde efter et voldeligt overfald. Trods hurtig førstehjælp afgik den 31-årige ved døden.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden overfaldet efterforsket sagen intensivt. Det førte politiet på sporet af en mistænkt, en 25-årig mand fra Slagelse, som fredag eftermiddag kl. 14.00 blev anholdt i Slagelse og sigtet for drab.

Den 25-årige vil lørdag formiddag kl. 10.30 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling.
Anklagemyndigheden vil begære dørlukning under retsmødet, hvorfor det ikke er muligt at komme med yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt.

Politiet søger fortsat vidner i sagen. Borgere som har set noget i forbindelse med det voldelige overfald på Stousstræde i Gundsømagle torsdag aften, eller som i øvrigt sidder inde med oplysninger i sagen bedes kontakte Midt- og Vestsjællands Politi direkte på tlf. 46351448 eller tlf. 114.