34-årig kvinde fundet død i vandet

Røsnæs – Kalundborg

Kl. 11.05 fik politiet en henvendelse fra en opmærksom strandgæst, som under en gåtur havde fundet en damejakke og en taske efterladt på stranden på Røsnæs ud for Langdyssevej.
Ved nærmere undersøgelse af de fundne effekter kunne de måske tilhøre en 34-årig kvinde fra Storkøbenhavn, som på det seneste havde givet udtryk for, at hun var ked af det.

Hverken familien eller politiet kunne umiddelbart finde den 34-årige kvinde eller fået livstegn fra hende på det seneste, hvorfor en humanitær eftersøgning blev iværksat for at lede efter hende i området ved det sted, hvor hendes efterladte effekter blev fundet.
En helikopter blev indsat kl. ca. 13.30 til at lede efter den savnede kvinde, hvorefter personalet i helikopteren efter knap en times eftersøgning fandt en person liggende i vandet 5-600 meter vest for de efterladte effekters findested.

Politiet og redningspersonale fandt en livløs kvinde, som blev bragt til et sygehus, hvor hun blev erklæret for afgået ved døden. Efterfølgende blev kvinden identificeret som den savnede 34-årige kvinde fra Storkøbenhavn, hvis pårørende er underrettet.

Intet i sagen tyder på, at der er foregået en strafbar handling, hvorfor politiet behandler sagen som en ulykkelig hændelse.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)