Site icon 24NYT

4 stærke iværksætterprofiler bag delemadsportalen Delihood

Serieiværksætter Torben Klitbo (Cofoco, Roomservice, Dining Week m.fl.), burgerkonge Klaus Wittrup (Gasoline Grill), mad innovatør Max Schellenbauer (bla. Aarstiderne og Irma) og filosof Søren Riis (GoMore og UrbanWineBox) gør det muligt for amatørkokke at sælge hjemmelavet mad ud af huset. Via platformen Delihood kan maden nu fuldt lovligt udbydes, bestilles og betales på en nem og enkel måde af private.

Airbnb og GoMore udbredte deleøkonomien – nu er turen kommet til Delihood

Først solgte vi brugt designertøj til andre, lejede os ind i fremmede menneskers hjem og delte bilturen til Jylland med andre rejsende – uden at kende hinanden. Nu er tiden så kommet til at lave mad til hinanden.

Onlineplatformen Delihood ligger i forlængelse af disse succesfulde fænomener og bliver stedet for private menneskers maddeling i Danmark. Med Fødevarestyrelsens nye retningslinjer for privatsalg af mad, er det nu blevet muligt som privatperson at sælge for 100.000 kr. mad om året. Her kan dygtige amatørkokke altså få en ekstra indkomst, mens de dyrker deres passion for god mad. 

Hjemmelavet – på professionelt niveau
Interessen for god mad er større end nogensinde, og der findes en stor gruppe af danskere, som er meget madinteresserede og har dygtiggjort sig i køkkenet, så de ofte laver bedre mad end det, man får på de lokale restauranter.

Det er disse passionerede kokke, Delihood samarbejder med, så andre kan få adgang til mad af høj kvalitet, som er hjemmelavet. Betegnelsen ”hjemmelavet” har længe været et markedsføringsstunt, brugt af supermarkeder og restauranter om mad, der i virkeligheden bærer mere præg af industrikøkken end omhuen fra en passioneret kok. Nu giver Delihood betegnelsen reel værdi.

”Samtidig med at der er en stor gruppe dygtige kokke i de private hjem, så er der også rigtig mange danskere, der har så travlt, at de ikke får lavet god mad fra bunden i dagligdagen. Med Delihood forener vi disse to grupper,” siger Torben Klitbo, der selv sælger mad ud ad køkkendøren, men også køber hos andre: ”Jeg er ret imponeret over den standard, jeg ser rundt omkring i hjemmekøkkenerne. Danskerne kan godt finde ud af at lave fantastisk mad!”

Exit mobile version