42-årig mand idømt fængsel for vold og knivstik mod kvinde

En 42-årig mand er blevet kendt skyldig i at have begået vold mod en 35-årig kvinde samt i at have stukket hende flere gange med kniv. Episoden fandt sted i slutningen af oktober sidste år på en adresse i Randers NV.

 

Retten i Randers har idømt en 42-årig mand tre og et halvt års fængsel for at have udsat en 35-årig kvinde for livsfare, da han den 28. oktober sidste år tog kvælertag på hende og stak hende tre gange med kniv.

Episoden fandt sted på en adresse i Randers NV, hvor den 42-årige mand ved politiets ankomst til stedet blev sigtet for forsøg på manddrab, da kvinden efter overfaldet var i kritisk tilstand.

Manden blev i samme omgang anholdt og efterfølgende varetægtsfængslet, og i fredags – knap tre måneder senere – modtog han sin dom, der lød på tre et halvt års fængsel.

”Retten har set med stor alvor på den her sag, og derfor er jeg også tilfreds med, at den 42-årige mand nu er blevet idømt en passende og streng straf,” siger Jakob Beyer, senioranklager hos anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi.

Sagen blev ved retten i Randers behandlet som en tilståelsessag, hvor den nu dømte mand var sigtet for såkaldt legemsangreb af særlig farlig karakter under særdeles skærpende omstændigheder.

Han blev foruden dommen for overfaldsepisoden også kendt skyldig i at have stjålet to nummerplader fra en personbil parkeret på en samkørselsplads i Hadsten et par dage inden det voldsomme og livstruende overfald på den 35-årige kvinde.

LÆS OGSÅ:  Fængselsbetjent overfaldet af indvandrerbande – kun én idømmes udvisning

Den dømte erkendte og blev fængslet efter dom uden protest. Han forblev varetægtsfængslet efter dom.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)