48-årig dømt for seksuelt misbrug af seks børn

48-årig idømt 7 års fængsel for seksuelt misbrug af seks børn.

En 48-årig mand fra Brobyværk på Fyn er i dag ved Retten i Odense blevet idømt 7 års fængsel for omfattende seksuelt misbrug af seks børn. Misbruget stod på i 10 år fra 2007 til 2017.

Manden blev dømt for 9 forskellige forhold vedrørende misbrug af de seks børn. Værst gik det ud over den dømtes nevø. Han var fem år, da misbruget begyndte. Det stod på i 10 år til han var 15 år gammel. Domfældte blev dømt for i alt tre tilfælde af analt samleje, og et forsøg på analt samleje med sin nevø.

Han blev også dømt for at have misbrugt sin niece, da hun var 9-10 år gammel. Desuden blev fire kammerater i alderen 8 – 14 år udsat for misbrug. De er alle kammerater til nevø og niecen.

For disse fire børn samt for niecen gælder det, at der var tale om anden form for seksuelt forhold end samlejesamt flere tilfælde af blufærdighedskrænkelser.

– Jeg er meget tilfreds med dommen i dag. At gerningsmanden er afsløret og nu får sin straf har enorm betydning for de børn, han har misbrugt. Det ændrer selvfølgelig ikke ved det, de har været udsat for, men det giver dem forhåbentlig mulighed for at komme godt videre med deres liv, siger anklagerfuldmægtig Stephanie Elisabeth Pedersen fra Fyns Politi.

LÆS OGSÅ:  HJÆLP POLITIET: Mand tvang hånden i bukserne på 16-årig pige

Overgrebene blev opdaget, fordi nevøen fortalte om det til en ven i Litauen. Kontakten foregik over internettet. Da vennen forstod, noget var helt galt, henvendte han sig til de danske myndigheder, som derefter gik ind i sagen.

Domfældte udbad sig betænkningstid med hensyn til anke af dommen.