49-årig mand dræbt

En 49-årig mand afgik i går aftes ved døden i Frederikshavn som følge af knivstik. 

Politiet fik kl. 21.21 i går aftes, 20. august 2017, en anmeldelse via 112 om et knivstikkeri i Frederikshavn. 

Politi-patruljer og ambulancer kom hurtigt frem til stedet, og her kunne man konstatere, at en 49-årig mand fra lokalområdet var afgået ved døden – det skete som følge af knivstik.

Nordjyllands Politi har til sagen anholdt to personer. Det drejer sig om en 57-årig mand og en 38-årig kvinde. De er begge fra lokalområdet. En tredje person, en lokal 40-årig mand, søges nu af politiet i forbindelse med drabet.

”Vi kender hans identitet, og vi leder efter ham. Hvis man kender til den eftersøgtes opholdssted, skal man kontakte politiet på 114 – man skal ikke selv forsøge at pågribe ham,” siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

LÆS OGSÅ:  Netto runder historisk milepæl med butik nummer 500

Klammeri ledte til knivstik 
Politiet indledte straks en efterforskning af omstændighederne omkring drabet, og denne efterforskning her indtil videre vist, at de 3 personer – den 57-årige mand, 38-årige kvinde og 40-årige mand – alle i går aftes opholdt sig i en lejlighed på Lindegårdsvej 47 i Frederikshavn.

”Og her bliver de så opsøgt af den nu afdøde mand på 49 år. I den forbindelse opstår der klammeri og tumult, hvorefter de løber efter den 49-årige mand ind i opgangen til Lindegårdsvej 45. Og det er her, at den 49-årige mand kort efter bliver fundet død i en kælderskakt,” forklarer vicepolitiinspektør Frank Olsen.

De to anholdte fremstilles senere i dag i Grundlovsforhør i Retten i Aalborg.

Hvis man har oplysninger i sagen, så skal politiet kontaktes på 114.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb