49-årig mand dræbt

En 49-årig mand afgik i går aftes ved døden i Frederikshavn som følge af knivstik. 

Politiet fik kl. 21.21 i går aftes, 20. august 2017, en anmeldelse via 112 om et knivstikkeri i Frederikshavn. 

Politi-patruljer og ambulancer kom hurtigt frem til stedet, og her kunne man konstatere, at en 49-årig mand fra lokalområdet var afgået ved døden – det skete som følge af knivstik.

Nordjyllands Politi har til sagen anholdt to personer. Det drejer sig om en 57-årig mand og en 38-årig kvinde. De er begge fra lokalområdet. En tredje person, en lokal 40-årig mand, søges nu af politiet i forbindelse med drabet.

”Vi kender hans identitet, og vi leder efter ham. Hvis man kender til den eftersøgtes opholdssted, skal man kontakte politiet på 114 – man skal ikke selv forsøge at pågribe ham,” siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

LÆS OGSÅ:  Par tiltales for dyremishandling efter opdræt af 61 hunde

Klammeri ledte til knivstik 
Politiet indledte straks en efterforskning af omstændighederne omkring drabet, og denne efterforskning her indtil videre vist, at de 3 personer – den 57-årige mand, 38-årige kvinde og 40-årige mand – alle i går aftes opholdt sig i en lejlighed på Lindegårdsvej 47 i Frederikshavn.

”Og her bliver de så opsøgt af den nu afdøde mand på 49 år. I den forbindelse opstår der klammeri og tumult, hvorefter de løber efter den 49-årige mand ind i opgangen til Lindegårdsvej 45. Og det er her, at den 49-årige mand kort efter bliver fundet død i en kælderskakt,” forklarer vicepolitiinspektør Frank Olsen.

De to anholdte fremstilles senere i dag i Grundlovsforhør i Retten i Aalborg.

Hvis man har oplysninger i sagen, så skal politiet kontaktes på 114.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb