5 sjove tekniske gadgets til hjemmet

Der spyttes hele tiden nye tekniske gadgets ud på markedet. Nogle kan virke knapt så brugbare, mens andre nærmest forekommer at være små genialiteter i deres innovative design og funktionalitet. Vi kaster her et blik på nogle af de nye sjove produkter som har ramt markedet, og som måske kunne have din interesse. Eller som måske kunne være en glimrende gaveidé til en ven, der elsker teknik og gadgets.

 

Fede kameraer til møder og konferencer

Måske har du et arbejde, hvor du arbejder rigtigt meget hjemmefra og har brug for særligt godt udstyr i forbindelse med online møder og lignende. Nyt godt udstyr til videokonferencer kan i dag rekvirereres og skabe ekstremt fin billedopløsning og øge selve kvaliteten af møderne radikalt. Der er stor variation i udstyret, som man kan vælge imellem. Prisklasserne varierer en anelse, men alt udstyr faciliterer skarpe og flotte billeder under dine fremtidige møder fra hjemmekontoret.

 

Alarmklokke med solopgang

 

Hvorfor ikke starte enhver morgen med den smukkeste solopgang? Al forskning viser, at lyset har en helbredende effekt på menneskets psyke, og nu kan man simpelthen kombinere vækning med en lille portion kunstig sol. Det er Phillips, der står bag det nye innovative ur, som altså simulerer en stille solopgang i dit eget soveværelse.

Desinficeringsboks til smartphones

 

I en tid hvor verden for alvor har fået øjnene op for virus og bakterier, må man sige at PurLites desinficeringsboks lander på rette tid og sted. Der er tale om en en lille boks, som er i stand til at rengøre og desinficere enhver telefon eller tablet som kan være i boksens rengørings-beholder. Boksen lover desinfektions-effektivitet på op til 99,99 procent. Men har man overhovedet brug for en sådan boks? Ja, for undersøgelser har op til flere gange vist, at vores smartphones ganske enkelt er rene bakterie-bomber. Vi er for dårlige til at rense dem selv i dagligdagen, så måske er PurLites desinficeringsboks en ganske god investering.

 

Automatisk døråbning med mobiltelefonen

 

Alt kan efterhånden styres i en eller anden form for smart home teknologi, og nu kan din dørlås sågar klares på den konto også. Polske Tedee har skabt en digital dørlås, der passer til stort set alle tænkelige cylinderlåse, således at man gøre sin hoveddør digital. Det betyder at den kan kobles på dit netværk og styres via din mobiltelefon, tablet eller computer. Man skal derfor ikke længere bruge almindelige nøgler. Døren åbner sig via mobiltelefonen og kan indstilles, således at du ikke engang skal have mobilen op af lommen. Det er nok bare at nærme sig hoveddøren med telefonen i lommen. Det har aldrig været nemmere at komme hjem!

 

Intelligente kopper der kan kontrollere temperaturen

 

Hvor mange gange har man ikke lavet sig en kop the eller tiltrængt kaffe, for blot at blive forstyrret længe nok til at selvsamme the eller kaffe er blevet kold? Det kan der dog sættes en effektiv stopper for nu. Producenten Ember har skabt en intelligent, batteridrevet kop, der kan styres via app og som hele tiden kan sørge for at holde kaffen varm. Skal den holdes varm i længere tid, så medfølger der en lille dock, hvori koppen kan stå. På den måde er man altid sikret en god og varm kop the, kaffe eller chokolade.