+ 50 år: En ny bog af Kim Limkilde-Welcher

Ny uddannelse + 50 år, er skrevet til dig, som drømmer om en uddannelse, eller et
uddannelsesskift, men som ikke vover pelsen, på grund af din alder.

Bogen er en vejledning i hvordan du transformerer dig selv og din modstand mod det at være studerende. Ny uddannelse + 50 år, eller derunder, er skrevet på baggrund af personlige erfaringer fra forfatteren, og indeholder en dyb visdom i hvordan vi bryder med egne fordomme, og på den måde påbegynder en ny uddannelse. Bogen er skrevet som en personlig vejledning til hvordan du finder vej igennem dine egne og andres fordomme for at påbegynde en uddannelse i en måske sen alder.

” – og du føler måske at din alder i dag, er den væsentligste årsag til, at det føles umuligt at påbegynde et uddannelsesforløb. Men intet er, som du tænker det skal være, det er en illusion, det er et produkt af andres frygt, og fejlslagne råd og vejledninger til dig igennem dit liv, og som hæmmer din tro på egne evner og kompetencer….”

Om Kim Limkilde-Welcher
Kim er født i 1966, arbejder i dag som socialpædagog, samtidig med at han læser en kandidat på Aalborg Universitet. Han forlod folkeskolen efter 10 klasse, og droppede herefter ud af HF et par gange. Som ufaglært arbejdede han i en årrække som Slotsbetjent, hvor han også i en periode varTillidsrepræsentant for henimod 120 slotsbetjente. Han fik senere arbejde som undervisere på AMU København. I 2011 blev han selvstændig erhvervsdrivende, inden for havemandsområdet, og i 2014 fik han en diskusprolaps i nakken, der betød at han skulle finde en ny vej.

LÆS OGSÅ:  5-årig pige tages fra plejemor med burka

‘Ny uddannelse + 50 år’ (64 sider, ISBN: 9788740403527) Udgivet den 6. januar 2021.(Saxo)