55-årig mand dræbt i færdselsuheld

Onsdag aften skete der et alvorligt færdselsuheld i krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej i Åbyhøj, der endte med at koste en 55-årig mand livet.

De foreløbige undersøgelser på stedet tyder på, at den 55-årige mand muligvis gik over for rødt lys i fodgængerfeltet, der krydser Åby Ringvej, da han blev ramt af en bil, der kom kørende sydpå ad Ringvejen, og efterfølgende påkørt igen af en anden bil, der kom umiddelbart efter.

Kørte fra stedet efter påkørslen

Føreren af den første bil, en 66-årig mand og hans 44-årige kone, der sad på passagersædet, var kørt videre efter påkørslen, men henvendte sig senere selv til politiet. De er begge indledningsvist sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Den 37-årige mand, der kørte i den anden bil, er ligeledes indledningsvist sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Der var en række vidner på stedet, der er blevet afhørt til sagen, og der blev tilkaldt en bilinspektør, der skal klarlægge de nærmere omstændigheder ved ulykken. De pårørende til den 55-årige mand, der afgik ved døden, er underrettet.