58-årig mand truet med pistol og tvunget til at udlevere sin bil

politi i uniform på alarmcentralen
Foto: Rigspolitiet.

Bil frarøvet bilist – Holbækmotorvejen, Vipperød – Holbæk

Kl. 20.03 anmeldte en 58-årig mandlig bilist fra Frederiksberg, at han var blevet frarøvet sin personbil på rastepladsen Arnakke i det østgående spor på motorvejen.

Han var kort forinden holdt ind på rastepladsen for at bruge sin mobiltelefon, da en fremmed, maskeret mand bankede på bilruden og åbnede døren.

Under trussel med en pistol blev den 58-årige kommanderet ud af bilen og i den forbindelse frataget sin mobiltelefon. Røveren kørte hurtigt fra stedet i østlig retning og muligt følges med en mindre rød bil.

Bilejeren fik senere kontakt med en bilist på rastepladsen på den modsatte side af motorvejen og kunne fra en lånt mobiltelefon slå alarm.

Politiet har nu efterlyst den røvede personbil, som er en blå Citroen C3, årgang 2005, med nummerpladen XN31366.

Røveren blev af bilejeren beskrevet som: A: Mand, 25-30 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Talte: Dansk, Iført: Mørk hættetrøje og klæde for den nederste del af ansigtet, Bevæbning: pistol.

Politiet ledte forgæves efter den røvede og nu efterlyste bil, ligesom rastepladsen blev undersøgt for eventuelle spor.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget i området ved rastepladsen eller gjort observationer vedr. den røvede bil. Brug f.eks. app’en POLITI til at kontrollere, om en bil er efterlyst af politiet.

  .................

24NYT modtager IKKE mediestøtte. Klik her og støt med 1,- om dagen

Få avisen leveret gratis på mail

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb