71-årig slået ned efter uenighed om græsslåning på søndage

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 10.30 i Retten i Randers en 51-årig kvinde, der sigtes for forsøg på grov vold mod en 45-årig mand og for vold og trusler mod en 71-årig mand.

Den 51-årige kvinde var søndag eftermiddag ved 16.30-tiden blevet vred på den 45-årige mand, der var i færd med at slå græs på en adresse i Knebel. Den 51-årige kvinde mente tilsyneladende ikke, at manden skulle slå græs om søndagen, hvilket hun gjorde den 45-årige mand opmærksom på.

Kort efter blev der kastet en tennisbold imod ham, hvilket han ignorerede, og han fortsatte med at slå græs. En 71-årig nabo, der også havde set bolden blive kastet, kom ud og tog kontakt til den 45-årige mand. Da de to stod og talte sammen, kom den 51-årige kvinde ud med en flaske i hånden og råbte, at det var forbudt at slå græs om søndagen. Pludselig kastede hun flasken efter den 45-årige mand, der dog undgik at blive ramt. Kvinden råbte, om han skulle have et par flade, hvorefter parterne gik hver til sit.

LÆS OGSÅ:  10 bandemedlemmer idømmes 51,5 års fængsel i grov voldssag

Ca. 10 minutter senere stod kvinden foran den 71-årige mands hoveddør med en havegreb i hånden, som hun truende pegede på ham med. Manden åbnede døren og bad hende forlade stedet, hvorefter han lukkede døren igen. Den 51-årige kvinde åbnede på ny døren, hvorefter den 71-årige mand tog havegreben ud af hænderne på hende. Det fik kvinden til at slå ud efter manden, som blev ramt to gange i ansigtet. Manden fik herefter skubbet kvinden ud og ringede til politiet.

Kommentarer