71-årig slået ned efter uenighed om græsslåning på søndage

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 10.30 i Retten i Randers en 51-årig kvinde, der sigtes for forsøg på grov vold mod en 45-årig mand og for vold og trusler mod en 71-årig mand.

Den 51-årige kvinde var søndag eftermiddag ved 16.30-tiden blevet vred på den 45-årige mand, der var i færd med at slå græs på en adresse i Knebel. Den 51-årige kvinde mente tilsyneladende ikke, at manden skulle slå græs om søndagen, hvilket hun gjorde den 45-årige mand opmærksom på.

Kort efter blev der kastet en tennisbold imod ham, hvilket han ignorerede, og han fortsatte med at slå græs. En 71-årig nabo, der også havde set bolden blive kastet, kom ud og tog kontakt til den 45-årige mand. Da de to stod og talte sammen, kom den 51-årige kvinde ud med en flaske i hånden og råbte, at det var forbudt at slå græs om søndagen. Pludselig kastede hun flasken efter den 45-årige mand, der dog undgik at blive ramt. Kvinden råbte, om han skulle have et par flade, hvorefter parterne gik hver til sit.

Ca. 10 minutter senere stod kvinden foran den 71-årige mands hoveddør med en havegreb i hånden, som hun truende pegede på ham med. Manden åbnede døren og bad hende forlade stedet, hvorefter han lukkede døren igen. Den 51-årige kvinde åbnede på ny døren, hvorefter den 71-årige mand tog havegreben ud af hænderne på hende. Det fik kvinden til at slå ud efter manden, som blev ramt to gange i ansigtet. Manden fik herefter skubbet kvinden ud og ringede til politiet.