76-årige kvinde dræbt i alvorligt færdselsuheld

Færdselsuheld – kvinde omkommet – Birkevang, Østrup, Veksø Sj. – Roskilde

Kl. 12.57 tirsdag rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, der var sket i en indkørsel på en privat adresse.

En 81-årig mand fra København S bakkede med sin personbil ud ad indkørslen, medens hans hustru – en 76-årig kvinde – gik ved siden af bilen, indtil der var plads nok til, at hun kunne åbne døren og sætte sig ind i bilen.

Da føreren var bakket helt ud, kørte han lidt fremad igen, men ramte herunder med meget lav hastighed sin hustru, så hun faldt omkuld. Hustruen var ved bevidsthed og var ikke blevet kørt over, men formentlig ramt på kroppen, idet hun ved indbringelsen til skadestuen blev tilset på grund af smerter i ribbenene. Politiet registrerede indledningsvist uheldet med de involverede parter og anså det for at være et mindre alvorligt uheld.

Kl. 1938 fik politiet meddelelse om, at den 76-årige kvinde var afgået ved døden, efter at hun i mellemtiden var blevet overflyttet til Rigshospitalets traumeafdeling.

Da uheldet således endte noget mere alvorligt end først forventet, skal politiet med assistance fra en bilinspektør foretage yderligere undersøgelse af bilen, ligesom politiet sammen med en overlæge skal undersøge den 76-årige nærmere for at få klarlagt både hændelsesforløbet og de livtruende skader, som hun tilsyneladende pådrog sig som følge af uheldet. De pårørende er underrettet om dødsfaldet.