79-årig mand dræbt ved vold og knivstik

Nordjyllands Politi anholdt torsdag den 22. november 2018 kort før midnat en 53-årig kvinde. Kvinden anmeldte selv drabet på en 79-årig mand, som hun nu er sigtet for.

Torsdag den 22. november 2018 kl. 23.28 modtog Nordjyllands Politi et alarmopkald fra en 53-årig grønlandsk kvinde. Hun oplyste, at hun havde slået en mand ihjel, og at afdøde nu befandt sig i hendes lejlighed på Jyllandsgade 21 i Aalborg C. Kvinden befandt sig under opkaldet på Mallorca Bar, John F. Kennedys Plads, ligeledes i Aalborg C.

”Ud fra de oplysninger kvinden giver, sender vi patruljer af sted til begge adresser. Vi anholder kvinden uden dramatik på Mallorca Bar kl. 23.43, hvor vi finder hende med tydelige blodspor på tøjet og en skade på hånden, formentlig efter en kniv,” forklarer Frank Olsen, vicepolitiinspektør og efterforskningsleder hos Nordjyllands Politi.

LÆS OGSÅ:  Kvinde dræbt i færdselsuheld

79-årig mand dræbt ved vold og knivstik

Politiets patrulje finder en 79-årig mand fra Fjerritslev i kvindens lejlighed, dræbt som følge af vold og knivstik. Natten igennem har politiets teknikere arbejdet med de fornødne undersøgelser af både offer og gerningssted, og man har samlet spor og afhørt vidner – bl.a. på Mallorca Bar.

Ingen oplysninger om motiv

Politiets efterforskning tyder foreløbig på, at gerningskvinden og ofret mødte hinanden på Mallorca Bar. De forlod stedet sammen kl. 13.59. Kvinden vendte tilbage til samme bar kl. 17.31, nu med blodpletter på sig. Her opholdt hun sig, indtil hun kontaktede politiet kl. 23.28.

”Med hensyn til kvindens motiv til at slå den 79-årige mand ihjel, så er det ikke endeligt klarlagt. Derfor ønsker vi ikke at udtale os om det nu,” siger Frank Olsen.

LÆS OGSÅ:  Gramsede på stribe af unge piger i busserne - nu er formodet gerningsmand anholdt

Den 53-årige kvinde fremstilles i grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Aalborg i dag den 23. november kl. 11.15.

Nordjyllands Politi har ikke flere oplysninger til offentligheden om sagen i øjeblikket.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb