Ægte Gøg og Gokke: Mistænkt spritbilist stjæler politibil for øjnene af betjente

En patrulje fra Syd- og Sønderjyllands Politi tilbageholdt søndag den 18. juni klokken 04.27 en 47-årig mandlig bilist i forbindelse med et mindre færdselsuheld nær Grindsted.

Bilisten var mistænkt for at være spirituspåvirket.

Da betjentene ville skubbe bilistens køretøj hen i siden af vejen, så bilen ikke generede trafikken, lykkedes det den tilbageholdte at stjæle patruljevognen.

Patruljekøretøjet blev efterfølgende involveret i et trafikuheld – også nær Grindsted, hvorefter den 47-årige flygtede fra bilen.

Bilisten i det andet køretøj er stadig ved at blive undersøgt på sygehus, men ud fra de foreliggende oplysninger er vedkommende udelukkende lettere tilskadekommen.

Sydøstjyllands Politi gennemfører i øjeblikket en humanitær eftersøgning for at finde den 47-årige, der muligvis har brug for lægehjælp.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) er orienteret om hændelsen og har besluttet at efterforske sagen.

Syd- og Sønderjyllands Politi understreger, at man ser alvorligt på hændelsen, men har ikke yderligere kommentarer til sagen, da den nu bliver håndteret af DUP.

  .................  
DEL ARTIKLEN MED ET ENELKT KLIK:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
   

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Advertisements

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb