Ældre mand død i brand

Mand afgået ved døden efter brand – Strøby Bygade, Strøby – Stevns

Kl. 10.05 i går kom et alarmopkald om brand i et rækkehus i Strøby. En nabo til rækkehuset havde opdaget branden og ringet 112. Politi, brandvæsen og ambulance kørte frem til stedet, hvor huset beboer, en 70-årig mand, blev reddet ud.

Han var forbrændt og havde indåndet røg. Beboerne i de nærliggende boliger blev evakueret, men ingen andre var kommet til skade. Den 70-årige blev fløjet til Rigshospitalet med lægehelikopteren til behandling for sine alvorlige brandsårsskader og røgforgiftning. Strøby Hovedgade blev afspærret, så helikopteren kunne lande.

Brandvæsnet fik slukket ilden før den spredte sig til nabohusene, men rækkehuset hvor branden opstod fik omfattende skader. Poltiet undersøgte brandstedet, men det var ikke muligt at fastslå, hvorfor branden var startet. Den 70-årige var ryger, så politiets brandefterforskere skal nu undersøge, om rygning kan være årsag til at branden opstod.

Mandag eftermiddag kom en melding fra Rigshospitalet om, at den 70-årige var afgået ved døden, som følge af de skader han havde pådraget sig. Hans pårørende var til stede på hospitalet.

Kommentarer