Afrikaner truer ung mand med slagterkniv – Politiet beder om hjælp

Udsat for røveri på vej hjem fra byen

En 20-årig mand var natten til torsdag kl. 01.22 på vej hjem fra byen i Aarhus, da han ved Viborgvej i Hasle blev antastet bagfra af en person, der tog fat i hans arm. Da den 20-årige vendte sig om, kunne han se at vedkommende havde en hættetrøje trukket op over hovedet, var maskeret for underansigtet og stod ifølge den 20-årige med en stor slagterkniv i sin højre hånd. Personen pressede kniven ind i siden på ham, og sagde ”jeg skal have dit dankort”, hvorefter vedkommende trak den 20-årige væk fra vejen.

Den 20-årige har pt. ikke noget dankort, da dette er spærret, hvilket han forsøgte at forklare gerningsmanden, der dog blot blev mere insisterende og truende i sin adfærd og krævede, at den 20-årige beviste, at hans kort var spærret, hvilket han forsøgte på sin telefon. Ifølge anmeldelsen fik det gerningsmanden til flere gange at kræve, at den 20-årige i stedet gav ham oralsex, hvorefter gerningsmanden ændrede adfærd, lagde kniven fra sig, satte sig ned på nogle sten og talte mere roligt til den 20-årige.

LÆS OGSÅ:  Opsummering om politiaktion på skole i Helsingør

Men da den 20-årige sagde, at han ikke havde tænkt sig at udøve oralsex på ham, blev gerningsmanden igen opfarende og råbte, at det skulle han, og at han ville stikke ham med kniven. Den 20-årige så sit snit til at få skubbet hårdt til gerningsmanden, så han mistede balancen, hvilket gav den 20-årige mulighed for at løbe fra stedet.

På vej derfra forsøgte den 20-årige at standse flere biler, men ingen af dem standsede. Han ringede også på samtlige dørtelefoner i en opgang, hvorefter han fik kontakt til en ung mand, der lukkede ham ind og hjalp ham med at ringe til politiet. Den 20-årige var så påvirket af episoden, at han ikke kunne huske, hvilket vej, han havde løbet, men politiet hører gerne fra eventuelle vidner eller de personer, der kørte bilerne, der blev forsøgt standset.

LÆS OGSÅ:  17-årig pige frifundet for trusler om skoleskyderi

Gerningsmanden beskrives som:

  • Mand
  • Østafrikansk/somalisk af udseende
  • 20-22 år gammel
  • 175-180 cm høj
  • Almindelig af kropsbygning
  • Mørk i huden
  • Talte dansk
  • Var iført en grå hættetrøje og sort klæde/maske for underansigtet
  • Bevæbnet med en stor slagterkniv med sort skæfte

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Kommentarer