Aggressiv mand anholdt efter trusler 

Østjyllands Politi fik søndag morgen en anmeldelse om nogle mulige husspektakler i Viby, hvor en 36-årig var truende over for sin ekskæreste. Da politiet kom frem, var den 36-årige ikke længere på stedet, men var taget hen til en adresse i Salamanderparken i Viby.

Han nægtede at komme ud af huset, var truende og aggressiv over for politiet og knuste blandt andet en rude med sine hænder. Da politiet havde mistanke til, at den 36-årige var i besiddelse af våben, og det ikke var muligt at komme i dialog med ham, blev der skudt gas ind i huset.

Det fik den 36-årige samt to andre personer, der befandt sig i huset, til at gå ud. Her blev de alle anholdt af betjente på stedet. De to andre personer, der havde befundet sig på adressen, blev hurtigt løsladt uden sigtelser.

Den 36-årige blev sigtet for trusler og for overtrædelse af våbenloven, da han blev fundet i besiddelse af to pebersprays. Under ransagningen af hjemmet blev der også fundet et bat og en kniv.

Da politiet vurderer, at der umiddelbart ikke er juridisk grundlag for at varetægtsfængsle den 36-årige, blev han løsladt efter endt afhøring.