Alle danskerne ved det – men ikke Nick

Mindst syv gange i weekenden er nyslåede studenter blevet angrebet med æg og kanonslag på deres rute rundt i København, men langt flere studentervogne menes at være blevet ramt, beretter medierne. Hvem er de mennesker, der angriber studenterne, spørger Jyllands-Posten.

”Sådan er det jo, og sådan har det været nogle år, således også i år, det er new normal. Det er desværre ingen nyhed, og dog synes det at komme som en overraskelse for justitsminister Nick Hækkerup. Han er ’rasende’, oplyser han.

Ved justitsministeren virkelig ikke, hvem det er, der kaster æg og sten efter studenterne? Alle ved jo, hvem de mennesker er. Det er dokumenteret ved adskillige øjenvidneberetninger, der ligger videoer på Youtube. Det er de utilpassede muslimske indvandrere. Alle ved det undtagen Nick Hækkerup”.

24NYT: Politikerne, myndighederne og medierne i dette land bliver ved med at hemmeligholde muslimske kriminelles etnicitet. Det har vi skrevet om ved flere lejligheder.

At hemmeligholde kriminelles etnicitet i en digital verden, hvor episoder som muslimske angreb på de danske studenter bliver filmet og ender på nettet, er barnligt, latterligt og useriøst. Dels er det en kraftig undervurdering af danskernes intelligens, og dels kommer sandheden jo frem alligevel.

Alle danskerne undtagen Nick Hækkerup er udmærket klar over, at når det drejer sig om bilafbrændinger, gruppevoldtægter, bandekriminalitet, vanvidskørsel, angreb på studenter og lignende fritidssysler, er skurkene muslimer fra Mellemøsten eller Afrika – indtil det modsatte er bevist.