Alt, du skal vide om Samsung Galaxy S20 Ultra

2020 er et nyt årti, og dette har Samsung virkelig valgt at markere for fulde drøn. Samsung lancerer nemlig en række nye mobiltelefoner, hvor kameraet har fået en ekstrem opgradering. Der er tale om telefonerne Samsung Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra. Samsung Galaxy S20 Ultra er den ultimative variant af mobilen, og du kan i denne artikel lære meget mere om den spændende, nye smartphone.

Med Samsung Galaxy S20 Ultra får du et kamera, der opdager alle detaljer og indfanger verden på usædvanlig vis. Kameraet består af 108 megapixel, hvilket altså giver dig mulighed for at tage yderst detaljerede billeder. Derudover er kameraet udstyret med 100 gange zoom, hvilket er revolutionerende. Herved kan du tage smukke billeder og videoer – selv på lang afstand.

Billeder af fine detaljer – både i lys og mørke

Som du kan høre, er kameraet i Samsung S20 Ultra noget for sig selv. Du får billeder af den fineste kvalitet med gode detaljer – og dette gælder både i lys og i mørke. Kameraet er nemlig Samsungs allermest lysfølsomme kamera. Dette betyder, at kameraet registrerer ting, som ellers virker skjulte i mørket. Du bliver dermed ikke begrænset af dårlige lysforhold.

Det er ikke kun fornem snak om kameraet – allerede ved første øjekast kan du se, hvor revolutionerende kameraet er. Opløsningen er høj, og du får mulighed for at tage billeder, der er mere detaljerede end nogensinde. I hvert billede får du flere millioner af pixels, og derfor kan du se fascinerende detaljer på billeder – også når du zoomer.

Kraftfuld processor og stort batteri

Kameraet er selvfølgelig ikke det eneste gode ved Samsung Galaxy S20 Ultra. Smartphonen har ligeledes fået en overhaling i forbindelse med batteri og processor. Faktisk er dette den mest kraftfulde processor, Samsung har lanceret. Derudover får du et større batteri – og kombinationen af dette er fantastisk hastighed og udholdenhed.

Batteriet i Samsung Galaxy S20 Ultra leverer op til 5.000 mAh, hvilket gør batteriet særdeles kraftfuldt. Derudover er der tale om et intelligent batteri, der sørger for at tilpasse sig dine mobilvaner. Herigennem sparer batteriet energi, således batteriet holder længere på en opladning. Dette er virkelig brugbart i en verden i dag, hvor vi konstant er online og har vores mobiltelefon i hånden.

Fokus på sikkerhed og beskyttelse

Slutteligt har Samsung haft fokus på sikkerhed og beskyttelse. Derfor er processoren i Samsung Galaxy S20 Ultra designet til at være sikker. Din pinkode, adgangskode, mønstre og Blockchain Private Key er alt sammen beskyttet. Det skyldes, at Samsung Knox, en sikkerhedsplatform, integrerer flere lag sikkert – både i software og hardware.

Hvis du er fristet til at købe den nye smartphone, forstår vi dig godt. Samsung Galaxy S20 Ultra fås hos flere forhandlere til varierende priser. Prisen på Samsung S20 Ultra afhænger nemlig af, hvorvidt du køber smartphonen med eller uden abonnement. Forsalget af mobilen er allerede startet, og du kan derfor sørge for at blive blandt de første, der får fingrene i den populære og revolutionerende mobiltelefon. Er du nysgerrig på mere spændende teknologi? Så læs om de 10 teknologier, som kommer til at ændre vores fremtid.

Kommentarer