Anholdt efter vold mod ekskæreste

Torsdag kl. 22.20 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 55-årig kvinde, der, i forbindelse med at hun skulle tanke på Uno X-tanken på Toftevej i Hornslet, bemærkede en kvinde og en mand, der stod ved tanken. Pludselig faldt kvinden til jorden og begyndte at råbe om hjælp.

Den 55-årige kvinde gik hen for at hjælpe hende og ignorerede manden, der bad hende blande sig udenom. Manden forlod stedet, og den 38-årige kvinde fortalte, at de var ekskærester, og at han netop havde slået hende, og at hun var bange for ham. Den 55-årige kvinde kørte kvinden hjem og kontaktede herefter politiet.

Betjentene fik oplysninger om, at gerningsmanden sad ved busstoppestedet ved tanken, og at han muligvis ville hoppe på bus 100 mod Aarhus. Da patruljen kørte forbi stoppestedet var manden væk, og en anden patrulje kørte ind mod bussens endestation på Banegårdspladsen i Aarhus.

Manden var ikke at se i bussen, men betjentene fik kort efter øje på en person, der passede på signalementet. Betjentene tog kontakt til den 29-årige mand, der var identisk med ham, som den 38-årige kvinde havde oplyst, havde slået hende. Manden blev anholdt og sigtet for vold.