Anholdt i stor narkoaktion: Idømt to års fængsel for at levere 80 kilo hash

En 30-årig mand fra Aarhus blev i fredags idømt to års fængsel for sin rolle i et større narkonetværk, der har tråde til Spanien, Holland og Sverige.

Den 30-årige blev dømt for, at han fire gange har tjent penge ved at hente større mængder hash i Horsens, som han så har leveret til personer i Aarhus-området. I alt nåede han at overdrage omkring 80 kilo hash, inden han blev anholdt den 11. april i år.

Anholdelsesaktionen blev foretaget af Særlig Efterforskning Vest, der i samarbejde med Sydøstjyllands Politi slog til samme dag mod i alt 11 personer. En del af dem har, ligesom den 30-årige, forbindelser til bandemiljøet. Med dommen til den 30-årige har alle, der blev anholdt og varetægtsfængslet ved politiaktioneni april, fået dom i sagen.

LÆS OGSÅ:  Ung kvinde forsøgt skudt i bil – politiet søger vidner

Ud over fængselsstraffen fik den 30-årige også konfiskeret 120.000 kroner i kontanter, som han har tjent på hashen.

Specialanklager Lars Petersen fra Særlig Efterforskning Vest er tilfreds med dommen.

– Det er en meget grundig og omfattende efterforskning, der nu også har ført til dom over den 30-årige. Jeg er meget tilfreds med, at vi har forhindret så store mængder narko i at komme ud på gaden, og at retten fandt det bevist, at den 30-årige var en del af et stort organiseret narkonetværk, siger specialanklageren.

Den 30-årige udbad sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb