Anmeldelse om person med skydevåben nær spejderhytte

Boserupvej, Roskilde

I weekenden fik politiet en henvendelse fra en opmærksom, kvindelig anmelder, der havde set en kvinde gå rundt med et skydevåben i nærheden af en spejderhytte ved Boseup Skov. Efterfølgende var kvinden forsvundet ind i skoven.
Politiet sendte med baggrund i denne anmeldelse adskillige patruljer, herunder en hundepatrulje, til skovområdet for at lede efter kvinden med skydevåbnet.
Der var mange gæster i skoven, hvilket besværliggjorde politiets sporsøgningsarbejde med bl.a. politihunde, men politiet fandt dog heldigvis ud af årsagen.
I en spejderhytte afholdtes et privat fødselsdagsselskab, og i den forbindelse var en 30-årig kvinde fra København sendt ud i skoven med en pistollignende genstand. Politiet fik forevist skydevåbnet, som viste sig at være en splatterpistol, som den 30-årige kvinde fra København havde gået rundt med i skoven i forbindelse med noget privat filmoptagelse.
Politiet kunne ikke sigte hende for noget, men hun og fødselsdagsselskabet blev vejledt om, at politiet meget gerne havde modtaget oplysninger om denne aktivitet forinden, så brugerne af skoven ikke kunne blive skræmte. Anmeldelsen havde bl.a. medført, at politiet havde fremtaget lidt større våben end de tjenestepistoler, som politiet til dagligt går rundt med.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)